Γιάννης Γιοκαρίνης: «Επί χούντας με πιάσανε στο Πασαλιμάνι και με κούρεψαν»

Γιάννης Γιοκαρίνης

«Είναι δύσκολο αυτό να το ξεπεράσω», είπε αρχικά ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Νάντια Ρηγάτου έδωσε ο Γιάννης Γιοκαρίνης. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε και το άσχημο περιστατικό που του συνέβη επί χούντας.

«Με τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Νίκο Ζιώγαλα και τον Γιάννη Μηλιώκα κάνουμε όλο πλάκες. Δεν θα άλλαζα την εμφάνισή μου. Είχα κουρευτεί πριν μπω στο στρατό, γιατί δεν θα επέτρεπα ποτέ να με κουρέψουν. Και μια φορά με κούρεψε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Με πιάσανε στο δρόμο, περπατούσα στο Πασαλιμάνι με την παρέα μου, στις 12 το βράδυ. Μας πιάσανε και μας πήγαν μέσα. Δεν υπήρχε τότε λογική. Και με κούρεψαν, είναι δύσκολο αυτό να το ξεπεράσω. Μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά, είμαι χίπης», είπε αρχικά ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είπε στη συνέχεια: «Όταν ένιωσα ότι ψωνίστηκα, έριξα στον εαυτό μου σφαλιάρες. Έχω νιώσει άβολα και με θαυμάστρια και με θαυμαστή. Η Ευλαμπία πάντα ξεσηκώνει τον κόσμο. Κάποτε θεωρήθηκε αναρχικό το τραγούδι, γιατί η Ευλαμπία είχε ξεπετάξει όλο τον Κολωνό. Για πλάκα το έγραψα αυτό το τραγούδι, αλλά ο Σαββόπουλος το θεώρησε εμπνευσμένο».