Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής δεν είναι καλός άνθρωπος»

Γιάννης Φλωρινιώτης

«Όπου δεις καινούργιο τραγούδι, καινούργιο τραγουδιστή, πηγαίνεις και το αρπάζεις», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον Λευτέρη Πανταζή.

Στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βγήκε σήμερα ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του. Ο γνωστός τραγουδιστής, βέβαια, απάντησε και για την αιώνια κόντρα του με τον Λευτέρη Πανταζή.

«Όχι, δεν με πήρε τηλέφωνο, αλλά και να με έπαιρνε ξέρω ότι δεν είναι ειλικρινής, ότι έλεγε θα ήταν ψέμα και γι’ αυτό καλύτερα που δεν πήρε. Όταν έναν φίλο σου τον αδικείς, τον σαμποτάρεις, του δίνεις πισώπλατα μαχαιρώματα, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας. Εγώ συγχωρώ και δεν κρατάω κακίες. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον συγχώρησα δύο φορές.

Μια φορά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη, πήγαμε να δούμε τη Μαρινέλλα, με διαφορετικές παρέες και μας έβαλαν δίπλα δίπλα. Γύρισε από την άλλη και δεν με κοιτούσε. Για μένα δεν είναι καλός άνθρωπος, για άλλους είναι. Για μένα δεν είναι γιατί έχω εμπειρίες πολύ κακές από τον Λευτέρη. Τον αγκάλιασα και τον συγχώρησα», είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είπε στη συνέχεια: «Του είπα έκανες ότι έκανες, δεν θέλω να είμαστε εχθροί, αλλά φίλοι όπως παλιά. Ξέχασέ τα όλα και εντάξει. Μου είπε το ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος, αλλά και η δουλειά μας έτσι είναι.

Του λέω πώς είναι η δουλειά μας; Να αρπάζουμε τραγούδια από τους φίλους μας; Από τα παιδιά τους; Από τα καινούργια παιδιά; Και να κάνουμε καριέρα εμείς και να σταματάμε την καριέρα του άλλου; Δόξα τω Θεώ κάναμε καριέρα και οι δύο, άσε και τα νέα παιδιά. Όπου δεις καινούργιο τραγούδι, καινούργιο τραγουδιστή, πηγαίνεις και το αρπάζεις».