Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα! Στο ίντερνετ γράφουν…»

Γιάννης Φλωρινιώτης

«Χώρισα γιατί ίσως κουράστηκε και η γυναίκα μου. Το ρίχνω το φταίξιμο σε μένα, ίσως την παραμέλησα».

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος αποκάλυψε και το πιο παράξενο δώρο που του έχουν δώσει στην πίστα.

«Είμαι τραγουδιστής, ηθοποιός, χορευτής, στιχουργός, σεναριογράφος κι έχω γράψει και βιβλίο. Προσέχω τον εαυτό μου, προσέχω για να έχω. Το πιο περίεργο δώρο που μου έχουν φέρει στην πίστα ήταν ένα προφυλακτικό. Μια θαυμάστρια, την ώρα που τραγουδούσα μου δάγκωσε τη γλώσσα. Έβγαλα κραυγή, δεν μπορούσα να τραγουδήσω.

Δεν είμαι άνθρωπος που δεν θα συνεργαστώ με κάποιον. Επειδή κλέβω την παράσταση αυτό τους ενοχλεί. Την Άντζελα Δημητρίου την πρότεινα κάποτε να έρθει στα Δειλινά ως πρώτο γυναικείο όνομα. Μου είπε ένα ευχαριστώ. Πρόσφατα ήταν να συνεργαστούμε και είπε ότι δεν συνεργάζεται με την οικογένεια Φλωρινιώτη. Της είπα χέ…κα κυρά μου.

Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα. Γράφουν στο ίντερνετ ότι είμαι 80 χρονών, ενώ είμαι 72. Μου έχουν κάνει σκηνές ζηλοτυπίας γιατί με αγαπούσαν. Είχα τρεις σχέσεις στη ζωή μου και ήμουν και πιστός. Χώρισα γιατί ίσως κουράστηκε και η γυναίκα μου. Το ρίχνω το φταίξιμο σε μένα, ίσως την παραμέλησα. Αν δεν είναι καλά εκεί που είναι, μπορεί να γυρίσει σπίτι και να ζήσουμε όλοι μαζί ακόμα κι αν δεν ήμαστε ανδρόγυνο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!