Γιάννης Δρυμωνάκος για Survivor: «Εγώ είχα πάει σε άλλο παιχνίδι, εμείς δεν ήμασταν συνεννοημένοι»

Γιάννης Δρυμωνάκος

"Αν δεν ήθελες να απαντήσεις, δεν απαντούσες. Είχε αρκετό ριάλιτι αλλά άλλου είδους. Του Κώστα Αναγνωστόπουλου κάτι του βρωμούσε εκεί μέσα" επισημαίνει ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και ρίχνει τα «βέλη» του προς τους παίκτες του All Star κύκλου.

«Εγώ είχα πάει σε άλλο παιχνίδι που ήταν 80% αγωνιστικό και 20% ριάλιτι. Αυτό είναι το αντίστροφο. Υπήρχε ένα ευ αγωνίζεσθαι, μία ποιότητα, μπορούσαμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

«Σε εμάς, ας πούμε, στη δική μας παραλία, μετά από ένα σημείο δεν υπήρχαν πια καρύδες. Κατεβάσαμε και δύο δέντρα τον πρώτο καιρό. Δεν μπορούσαμε να ανοιχτούμε πολύ στον ωκεανό, έφερνε πολύ κύμα, υπήρχε πολύ θολούρα για να μπορείς να δεις και να ψαρέψεις» περιγράφει ο πρωταθλητής της κολύμβησης.

«Νομίζω ότι ήταν πιο νορμάλ τα πράγματα. Ήμασταν λιγότερο συνεννοημένοι ως προς το τι να περιμένουμε. Αν δεν ήθελες να απαντήσεις, δεν απαντούσες. Είχε αρκετό ριάλιτι αλλά άλλου είδους. Πολύ χαβαλέ, φάρσες, πειράγματα» επισημαίνει ο Γιάννης Δρυμωνάκος σε άλλο σημείο.

Στο τελευταίο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος αναφέρθηκε και στον πολύ καλό του φίλο, Κώστα Αναγνωστόπουλο. «Κάτι του βρωμάει εκεί μέσα. Δε μπορώ να μιλήσω, γιατί έχει βγει ο Κώστας και θα πάρει εκείνος θέση».