Γιάννης Δημαράς: «Παίρναμε 7.500 δραχμές τον μήνα για τέσσερα επεισόδια»

Γιάννης Δημαράς

"Αν μετρήσεις τα 3 διαζύγια που έχω πάρει, είναι μια θυσία που έχω κάνει για τη δουλειά", εξομολογείται ο Γιάννης Δημαράς.

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο Γιάννης Δημαράς. «Πέρασα κι εγώ κορωνοϊό. Την ίδια μέρα που κόλλησε και ο Γιώργος Τράγκας, κόλλησα κι εγώ, στο μικρό στούντιο του διαδικτυακού ραδιοφώνου που είχε. Ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι…», εξομολογείται ο δημοσιογράφος.

Για την προσωπική του ζωή σε συνάρτηση με την επαγγελματική του πορεία, ο Γιάννης Δημαράς λέει: «Αν μετρήσεις τα 3 διαζύγια που έχω πάρει, είναι μια θυσία που έχω κάνει για τη δουλειά, έτσι δεν είναι; Προσπαθώ να το πω χιουμοριστικά, αλλά είναι η τραγωδία, ένα δράμα φοβερό. Οι κυρίες που έτυχε να ζήσουν μαζί μου, πέρασαν δεινά. Όπως τα ίδια δεινά περνάει και η σημερινή γυναίκα μου, η σύντροφός μου η Εύη. Ευτυχώς εδώ υπάρχει ένα κλειδί επικοινωνίας, ήταν και αυτή δημοσιογράφος και μπορεί να κατανοήσει και να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτόν τον χώρο».

«Ποια χρήματα; Παίρναμε 7.500 δραχμές τον μήνα για τέσσερα επεισόδια. Αυτά ήταν τα λεφτά. Αλλά είχα πάρει μια μηχανή όχι από την τηλεόραση, από το πρώτο μου βιβλίο που είχε γίνει best seller. Είχα πάρει 300 χιλιάρικα. Εκείνη την εποχή δεν τα είχα δει ούτε στον ύπνο μου», ανέφερε ο Γιάννης Δημαράς σχετικά με τα χρήματα που έχει βγάλει από τη δουλειά.