Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Πρώτη φορά ακυρώνω παράσταση και φεύγω τελευταία στιγμή»

Γιάννης Χατζηγεωργίου

"Είναι δυνατόν να μη δημιουργηθεί αναστάτωση; Εννοείται, αλλά τους το ανακοίνωσα εγκαίρως" δήλωσε, ακόμα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου σχετικά με την απρόσμενη αποχώρηση του από παράσταση για λόγους… επιβίωσης! Και αυτό καθώς ο νεαρός ηθοποιός θα κληθεί να επιβιώσει προσεχώς στον Άγιο Δομίνικο και το νέο κύκλο του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου τόνισε πως «δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται δεν μπορώ να είμαι χρονικά στην παράσταση Σκρουτζ, κάτι που με πονάει πάρα πολύ και θα το ήθελα πάρα πολύ».

«Είναι δυνατόν να μη δημιουργηθεί αναστάτωση; Εννοείται, αλλά τους το ανακοίνωσα εγκαίρως ώστε να μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση. Πάντα το κάνω αυτό σαν επαγγελματίας. Είναι η πρώτη, βέβαια, φορά που μου συμβαίνει αυτό. Να ακυρώσω και να φύγω σχεδόν τελευταία στιγμή. Υπήρχε αυτό το πρόβλημα και είπαμε ότι αυτές οι είκοσι μέρες, που μεσολαβούν μέχρι την παράσταση, είναι αρκετός χρόνος ώστε να υπάρξει μια αντικατάσταση».

η