Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Πίστευα ότι ήμουν πάρα πολύ άσχημος…»

«Ήμουν ένα παιδί που προσπαθούσε συνέχεια να βρει παρέες να ενταχθεί αλλά...»

Ο 25χρονος πρωταγωνιστής του «Ταμάμ» Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε στο «The 2night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το bullying που δέχτηκε στα σχολικά του χρόνια.

«Στο γυμνάσιο ήμουν ένα παιδί το οποίο ήταν πάρα πολύ κλειστό στον εαυτό του. Προσπαθούσε συνέχεια να βρει παρέες να ενταχθεί σε κάποιο σύνολο αλλά δεν τα κατάφερνε. Πίστευα ότι ήμουν άσχημος πάρα πολύ. Δεν πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά τα οποία είχαν ήδη κάνει τις κλίκες τους τις ομάδες τους και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μπεις.

Ήμουν ένα παιδί που πάντα απέφευγε απίστευτα τον καβγά. Δεν έχω ρίξει ούτε μια μπουνιά. Μπορεί να με προκαλούσαν, αλλά όταν έβλεπα ότι ο άλλος δεν μπορεί να μου επιτεθεί δια του λόγου, δεν υπήρχε λόγος να υπάρξει συνέχεια. Αυτό που έκανε είναι άλλαξα σχολείο, άλλαξα παρέες, άλλαξα διάθεση γενικά σαν άνθρωπος. Είπα τέρμα ο Γιαννάκης και πια ασχολούμαστε με τον Γιάννη και την προσωπικότητα του. Το σημαντικό είναι οι άνθρωποι που έχουν μέσα τους πολύ καλά χαρακτηριστικά να πιστέψουν στον εαυτό τους. Εάν δεν πιστέψεις εσύ στον εαυτό σου δεν θα σε υποστηρίξει κανένας» τόνισε ο ηθοποιός.