Γιάννης Χατζηγεωργίου: Μιλά για πρώτη φορά για τη διάρρηξη στο σπίτι του – «Η Βιολέτα είδε έναν τύπο να κοιτάζει επίμονα το σπίτι»

Γιάννης Χατζηγεωργίου

"Οι γείτονες δεν κατάλαβαν τίποτα, ούτε και η Τούνη που μένει δίπλα".

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και τον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός περιέγραψε τις στιγμές που ενημερώθηκε από τη σύζυγό του για τη διάρρηξη που συνέβη στο διαμέρισμά τους, τα κλοπιμαία αλλά και τις περίεργες κινήσεις που εντόπισε η σύζυγός του.

«Το μάθαμε χθες. Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου την ώρα που εγώ ήμουν στα γυρίσματα στον Διογένη με τη Ρούλα Κορομηλά. Μου λέει: αγάπη μου, μην ανησυχήσεις, δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσεις αλλά θέλω να σου πω ότι μας κλέψανε», ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Της λέω: μου κάνεις πλάκα. Όχι, μου λέει. Και το σπίτι το έχουμε νοικιάσει εδώ και μόλις 8 ημέρες», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Η Βιολέτα πριν από δύο ημέρες είχε δει έναν τύπο να κοιτάζει το σπίτι και μόλις εκείνη βγήκε έξω, αυτός πήρε το βλέμμα του απότομα. Μπορεί να ήταν αυτός, μπορεί και να μην ήταν. Ποιος ξέρει; Ήταν όμως περίεργο», περιγράφει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αμέσως μετά.

«Μπήκα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα το βρω άνω-κάτω. Το σαλόνι ήταν ατόφιο, στο δωμάτιο είχε γίνει χαμός. Είχαν πεταχτεί όλα τα πράγματα έξω, γιατί έψαχναν κοσμήματα και μετρητά. Βρήκαν ό,τι χρειαζόταν και έφυγαν.

Το θετικό είναι ότι δεν έπαθε τίποτα η Βιολέτα, είμαστε σώοι και αβλαβείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι γείτονες δεν κατάλαβαν τίποτα, ούτε και η Τούνη που μένει δίπλα», κατέληξε στις περιγραφές του για τη διάρρηξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.