Γιάννης Χατζηγεωργίου κατά Πάνου Μουζουράκη: «Ήταν προσβλητικό για εμένα»

Γιάννης Χατζηγεωργίου

«Από τη στιγμή όμως που ένας άνθρωπος απευθύνθηκε δημόσια και...»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου λίγες ημέρες μετά τα MAD VMA αναφέρθηκε στο συμβάν με τον Πάνο Μουζουράκη κατά τη διάρκεια των βραβείων που τον έκανε έξαλλο.

Οι δυο τους ήταν συνυποψήφιοι σε μια κατηγορία, το βραβείο το κερδίζει τελικά ο Πάνος Μουζουράκης και την ώρα που ανεβαίνει στη σκηνή για να το παραλάβει, παίρνει την αφίσα των RadioAct των οποίων frontman είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και σκουπίζει τον ιδρώτα του.

Δείτε εδώ τον εκνευρισμό του Γιάννη Χατζηγεωργίου
[dfp_ads id=236982]

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό 7 μέρες TV και στην Εύη Βαλή, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναφέρεται ξανά στο περιστατικό, αλλά και τους λόγους για τους οποίους θέλησε να απαντήσει δημόσια.

Έχει συζητηθεί αρκετά μια δήλωση σου αναφορικά με ένα συμβάν με τον Πάνο Μουζουράκη στα MAD VMA 2017.

«Να ξεκαθαρίσω πως ό,τι είπα δημόσια, δεν το είπα για να γίνει θέμα. Από τη στιγμή όμως που ένας άνθρωπος απευθύνθηκε δημόσια και έκανε μια κίνηση η οποία είναι ως ένα βαθμό παρεξηγήσιμη, για αυτό και εγώ μίλησα δημόσια για να ζητήσει μια συγγνώμη ή να εξηγήσει τι εννοούσε. Να καταλάβω κι εγώ, γιατί δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον άνθρωπο. Αν είχε πει κάτι ιδιωτικά, σε μια παρέα μεταξύ φίλων, τότε θα απηύθυνα κι εγώ απευθείας το λόγο σε εκείνον και όχι δημόσια.

Όσον αφορά τώρα στο συμβάν. Όταν κατά τη βράβευση του ανέβηκε επάνω στη σκηνή, μου είπε ο κόσμος ότι κράταγε μια αφίσα που είχαν φτιάξει κάποια κορίτσια και έγραφε «Radioact, σας αγαπάμε». Κρατώντας τη λοιπόν είπε: «Ίσως και μην άξιζα εγώ τόσο πολύ όσο άλλα παιδιά στην κατηγορία μου», και μέχρι εκεί όλα καλά. Στην συνέχεια όμως, όταν ολοκλήρωσε με όσα είχε να πει, σκούπισε με την αφίσα τον ιδρώτα του, την πέταξε στο κοινό και είπε: «Τώρα της έδωσα αξία». Αυτό με προβλημάτισε. Επίσης, ήταν προσβλητικό για εμένα.»