Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η εξομολόγηση για το δύσκολο καλοκαίρι και το χωρισμό

Γιάννης Χατζηγεωργίου

«Σκέφτομαι να μείνω για πολλά χρόνια μόνος».

Άλλαξε τηλεοπτική στέγη, τελείωσε με το συγκρότημα και με τη σχέση του. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και Στη Φωλιά των Κου Κου για τις αλλαγές στη ζωή του αλλά και τις αποφάσεις….

«Μου πρότεινε ένα κανάλι μια άλλη δουλειά, ο ΑΝΤ1 εκείνη τη στιγμή δεν είναι κάποια αντιπρόταση και προτίμησα να δουλέψω φέτος, όπως και κάθε χρονιά», λέει ο ηθοποιός που εξομολογείται:

«Είχα ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Έγιναν πολλά περιστατικά. Και με το συγκρότημα που τελείωσε και με τη σχέση μου που τελείωσε. Η κοπέλα που ήμασταν μαζί, ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι και πολύ χαρούμενοι, αλλά κάποια στιγμή όλο αυτό το όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος για διάφορους λόγους. Τώρα πια μόνος, single, και σκέφτομαι να είμαι έτσι για πολλά χρόνια. Θέλω να γράψω πολλά βιβλία ακόμα, για αυτό λέω να μείνω μόνος.»

Δίνοντας και άλλα στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας του, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει λάθη και στιγμές, μιλά για το βιβλίο του, αλλά και για τις παράξενες ώρες της έμπνευσης…

«Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει σε σχέση είναι πως έχω απατήσει. Το πιο μελοδραματικό, ήταν που είχα κάτι σπαθιά θεάτρου και ζήτησα από την κοπέλα μου να μονομαχήσουμε και την ώρα που μονομαχούμε, πέφτουμε, αγκαλιαζόμαστε και φιλόμαστε και μετά… η συνέχεια επί της οθόνης.

Το βιβλίο γράφτηκε για μια γυναίκα που την ερωτεύτηκα μέσα στο όνειρο. Το βιβλίο λέγεται «Ζιάκ η Έκλειψη» και αυτή η Φύλακας εμφανίστηκε μέσα στο όνειρο μου, μια αιθέρια γυναικεία ύπαρξη, η οποία με φίλησε και μου είπε το όνομα μου είναι Ζιακ και μετά εξαφανίστηκε. Μια κοπέλα μπορείς να δει της στον ύπνο σου και να την ερωτευτείς και μπορεί να μην υπάρχει. Μόνο και μόνο επειδή σου δίνει την αίσθηση ότι δεν θα την ξαναδώ. Η έλλειψη του άλλου πολλές φορές μας δημιουργεί το συναίσθημα της ανάγκης να τον θέλουμε».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!