Γιάννης Αθητάκης: «Έμαθα πως δεν θα είμαι στη δουλειά γιατί υπήρξε τηλεφώνημα από άλλον ηθοποιό»

Γιάννης Αθητάκης

"Είναι πραγματικά τραγικό να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του από έναν άλλον, επειδή έτσι δεν του άρεσε" τονίζει ο Γιάννης Αθητάκης.

Ο Γιάννης Αθητάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το Σάββατο, στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό την φορά που λόγω ενός… τηλεφωνήματος έχασε την εργασιακή του στέγη.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αθητάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πραγματικά τραγικό να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του από έναν άλλον, επειδή έτσι δεν του άρεσε. Θα το χαρακτήριζα ίσως και ρατσιστικό. Δηλαδή «εγώ είμαι καλύτερος από εσένα», όχι. Το θέατρο είναι ομαδικό άθλημα και όχι ατομικό. Όχι επειδή εγώ θα φανώ είμαι και κάποιος».

«Η προκατάληψη για έναν ηθοποιό που είναι όμορφος, ότι είναι και ατάλαντος, ίσως μπορεί να βολεύει κάποιους αλλά θεωρώ το εξής. Η ομορφιά ναι είναι ένα εισιτήριο αλλά μπορεί και να μην είναι διότι πραγματικά σου λένε κάποιοι: Αυτός είναι όμορφος, θα βρει κάτι να κάνει».

«Κάποια στιγμή είχα κλείσει να είμαι σε ένα σίριαλ, ήμασταν σε τελικές συζητήσεις και προσπάθησα να επικοινωνήσω ξανά για το οικονομικό κομμάτι. Μου είπαν όμως «λυπούμαστε αλλά θα προχωρήσουμε με άλλον ηθοποιό». Πολύ αργότερα, πολλά χρόνια αργότερα, έμαθα ότι υπήρξε ένα τηλεφώνημα από άλλον ηθοποιό και τελικά δεν προχώρησε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιάννης Αθητάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.