Γιάννης Ασκάρολου για πασίγνωστο θεατρικό παραγωγό: «Τον καταγγείλαμε στην επιθεώρηση εργασίας»

Γιάννης Ασκάρογλου

"Στη σκηνή του φιλιού με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη είχα άγχος, δεν το είχα ξανακάνει", παραδέχεται ο ηθοποιός.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Γιάννης Ασκάρογλου. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο του Σωτήρη στον «Παράδεισο των Κυριών», αναφέρθηκε στη δημοφιλή σειρά του Alpha στην οποία συμμετέχει αλλά και στην επαγγελματική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

«Έχω ένα λίγο πιο αυστηρό προφίλ, είναι ίσως και οι γωνίες του προσώπου που με κάνουν να φαίνομαι έτσι. Αυτός είναι και ένας λόγος που με έκανε κάποια στιγμή να το σκεφτώ μικρότερος να γίνω αστυνομικός», δηλώνει ο Γιάννης Ασκάρογλου.

«Ήμουν σε μία θεατρική παράσταση και κάναμε πρόβες απλήρωτες, με την υπόσχεση του παραγωγού ότι το έργο θα πάει ολόκληρη τη χρονιά και ότι θα μας πληρώνει ανά παράσταση. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε ποτέ, τον καταγγείλαμε στην επιθεώρηση εργασίας και μας δόθηκαν κάποια χρήματα», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Πώς αισθάνθηκε στην περίφημη σκηνή του φιλιού με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στις «Σέρρες»;

«Είχα κι εγώ λίγο άγχος, να σου πω την αλήθεια, πριν γίνει, γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Ήταν ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του Αλέξανδρου, οπότε όλα κύλησαν μια χαρά. Είναι ένα είδος δικαίωσης που η σειρά θα προβληθεί στο Netflix», απαντά ο Γιάννης Ασκάρογλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Ασκάρογλου παραδέχεται πως μέσα στην πόλη μετακινείται με το ποδήλατο, ενώ δηλώνει πως τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν είναι ερωτευμένος, ούτε και βρίσκεται σε κάποια σχέση.