Γιάννης Αρβανιτίδης: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για την Πάολα, εγώ έχω σχέση»

Γιάννης Αρβανιτίδης

«Κάποια στιγμή ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι έχω πολλά κιλά. Έφαγα μια σφαλιάρα μέσα μου και αποφάσισα να τα χάσω όλα», είπε ο Γιάννης Αρβανιτίδης.

Στην εκπομπή “Love it” και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Αρβανιτίδης. Ο πρώην παίκτης του House of Fame μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Πάολα ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

«Την πρώτη μέρα που βγήκα από το House of Fame έπαθα σοκ όταν είδα ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει. Στην αρχή του παιχνιδιού ο κόσμος είχε μια αρνητική γνώμη για μένα. Η Πάολα είναι απλή και λαμπερή. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, εγώ έχω σχέση», είπε αρχικά ο Γιάννης Αρβανιτίδης.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο παππούς μου έχει φύγει από τη ζωή και ελπίζω να με βλέπει και να τον κάνω χαρούμενο. Κάποια στιγμή ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι έχω πολλά κιλά. Έφαγα μια σφαλιάρα μέσα μου και αποφάσισα να τα χάσω όλα».

«Κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι “Όλα είναι στο μυαλό σου”, το έχω πει αυτό σε γυναίκα κάποτε», σχολίασε επίσης ο Γιάννης Αρβανιτίδης.