Γιάννης Αϊβάζης: «Το συγκλονιστικό ήταν ότι διασωληνώθηκε άνθρωπος που ήταν δίπλα μου»

Γιάννης Αϊβάζης

"Αγχώθηκα πάρα πολύ όταν νόσησε η Μαρία και το παιδί" δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης έδωσε συνέντευξη στο Τι Λες Τώρα! και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον κορονοϊό αλλά και πόσο ανησύχησε όταν νόσησε η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου κι η κόρη τους.

«Είμαι σιδερένιος μετά από 7 μέρες στο νοσοκομείο και 7 μέρες ανάρρωση. Είναι πολύ ύπουλος ο ιός κι είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Έπαιζα αγώνα handball και μετά κατάλαβα πως δεν πάει κάτι καλά. Δευτέρα βράδυ ξεκίνησαν τα συμπτώματα και πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν πονοκέφαλος, δέκατα. Μετρήσαμε με οξύμετρο και το οξυγόνο είχε πέσει πάρα πολύ. Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Ήμασταν έξι άτομα. Την πρώτη μέρα δεν κοιμάσαι καθόλου και προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει και την επόμενη γνωρίζεις τους ανθρώπους εκεί. Συγκλονιστικά πράγματα και πιο συγκλονιστικό ότι διασωληνώθηκε άνθρωπος, που ήταν δίπλα μου. Ήταν καλύτερα και μετά από δύο ώρες χειροτέρευσε η κατάστασή του. Ο covid είναι πολύ ύπουλος, μέσα σε δύο ώρες μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Πήρε τους δικούς του και μίλησε και μετά τον διασωλήνωσαν. Κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό παραπάνω από μισή ώρα από την στιγμή που θα φύγει κάποιος… Αγχώθηκα πάρα πολύ όταν νόσησε η Μαρία και το παιδί. Είμαι πολύ τυχερός που εμβολιάστηκα, δεν ξέρω τι θα μπορούσα να είχα πάθει αν ήμουν ανεμβολίαστος. Οι υπόλοιποι στα γύρω κρεβάτια ήταν όλοι ανεμβολίαστοι» συμπλήρωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.