Γιάννης Αιβάζης: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά την αποχώρηση του από το Survival Secret

Γιάννης Αϊβάζης

Ο ηθοποιός σόκαρε τους πάντες χθες με την απόφαση που πήρε στο παιχνίδι.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης αποχώρησε ξαφνικά από το Survival Secret.
Οι Αετοί έχασαν στο παιχνίδι ασυλίας και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι δύο προτεινόμενοι ήταν η Μαρία Ματσούκα και η Φιλίτσα Καλογεράκου. Αμέσως μετά, ο Κώστας Σόμμερ τους έβαλε να ψηφίσουν έναν παίκτη, ο οποίος θα έφευγε σήμερα το βράδυ. Η Πωλίνα Τριγωνίδου ήταν αυτή που επέλεξαν οι παίκτες για να φύγει, ωστόσο, πριν αποχωρήσει, ο παρουσιαστής τους έριξε… βόμβα.

Ο Σόμμερ ζήτησε από την Πωλίνα να υποδείξει έναν παίκτη, ο οποίος θα μετακόμιζε στην άλλη ομάδα. Η ίδια επέλεξε τον Γιάννη Αϊβάζη και όλοι ξέσπασαν σε γέλια, αφού οι σχέσεις του με την αντίπαλη ομάδα ήταν όλο το διάστημα τεταμένες. Πριν προλάβουμε καλά καλά να συνειδητοποιήσουμε την αλλαγή που θα ακολουθούσε, ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε ξαφνικά την αποχώρησή του.

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο!

Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει ήδη επιστρέψει κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και η σύζυγος του Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε την πρώτη τους φωτογραφία μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία τους!

Ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε κι εκείνος την πρώτη του ανάρτηση μετά την είσοδο του στο Survival Secret. Μια φωτογραφία χωρίς λόγια. Το σήμα της ομάδας των Αετών. Θέλοντας ίσως να δηλώσει πως ήταν και παρέμεινε σε αυτή την ομάδα και δεν είχε σκοπό να αλλάξει…