Γιάννης Αϊβάζης: «Μιλούσαμε κανονικά και μέσα σε δύο ώρες ήρθε ραγδαία επιδείνωση»

Γιάννης Αϊβάζης

"Υπήρχαν άνθρωποι που μου έγραφαν "ψόφα που πήγες και έκανες το εμβόλιο". Μιλάμε για τρομερά μηνύματα", αποκαλύπτει ο Γιάννης Αϊβάζης.

Λίγο καιρό μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό. Οι περιγραφές του για τις μέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο συγκλονίζουν.

«Άνθρωπος με τον οποίο μιλούσαμε κανονικά, μέσα σε δύο ώρες ήρθε ραγδαία επιδείνωση και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν. Κάθε φορά που σου παίρνουν το οξυγόνο, εσύ τους κοιτάς στα μάτια για να δεις τις αντιδράσεις τους.  Βλέπεις ανθρώπους να παρακάνε: «εγώ θέλω να σηκωθώ». Και τους λέει ο γιατρός: «Αν σηκωθείς θα πάθεις καρδιακή προσβολή».

Υπήρχαν άνθρωποι που μου έγραφαν «ψόφα που πήγες και έκανες το εμβόλιο». Μιλάμε για τρομερά μηνύματα», αποκαλύπτει ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Δαγκώθηκα το πρώτο πρωί που ξυπνάει η Ισμήνη με παίρνει τηλέφωνο και αρχίζει και κλαίει και μου λέει «Έχω ακούσει τόσα πολλά γι’ αυτούς που είναι στο νοσοκομείο και δεν θέλω να σε χάσω». Εκεί δαγκώνεσαι», λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.