Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: Η γυμνή φωτογράφιση έκανε χαμό στο Πρωινό!

Μαρία Κορινθίου

«Έχουν μια μικρή κόρη. Πηγαίνει σήμερα στο σχολείο και θα λένε τα παιδιά "έχουμε δει τη μάνα σου και τον πατέρα σου γυμνούς στο περιοδικό"!».

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκαν γυμνοί στο Down Town και όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκαν στο επίκεντρο κριτικής και σχολιασμού. Το θέμα απασχόλησε αρκετά το Πρωινό, με τους συνεργάτες της εκπομπής να διαφωνούν έντονα μεταξύ τους σχετικά με το αν έπρεπε ή όχι να κάνει το ζευγάρι αυτή τη φωτογράφιση.

[dfp_ads id=236982]

«Έχουν μια μικρή κόρη. Πηγαίνει σήμερα στο σχολείο και θα λένε τα παιδιά «έχουμε δει τη μάνα σου και τον πατέρα σου γυμνούς στο περιοδικό»!», αντέδρασε πρώτος ο Κώστας Τσουρός. «Αν το κάνουν επειδή το γουστάρουν, θα μπορούσε να δείχνει και πιο κάτω από εκεί που κόπηκε η φωτογραφία. Στο θέατρο απαγορεύεται η καταγραφή πλάνων. Εγώ αν έβλεπα τώρα στην ηλικία που είμαι ένα εξώφυλλο των γονιών μου θα αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα», συμπλήρωσε ο Νίκος Παρτσώλης.

Κάθετα αντίθετη η Σάσα Σταμάτη, είπε: «Μια φωτογράφιση αισθησιακή έκαναν, μην τρελαθούμε τώρα! 2017 έχουμε»! «Εγώ σίγουρα θα το ξεφύλλιζα αυτό το περιοδικό. Είναι μια πάρα πολύ ωραία ιδέα», τόνισε και η Φαίη Σκορδά.

Ο ίδιος ο Γιάννης Αϊβάζης, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων επισήμανε τα εξής: «Πάντα εμπιστεύομαι τη Ρούλα Ρέβη και τα παιδιά που συνεργαζόμαστε και θέλουν εικαστικά να κάνουν κάτι. Μας έγινε μια πρόταση πολύ δελεαστική εικαστικά. Ελπίζω να το απολαύσετε κι εσείς όπως το απολαύσαμε κι εμείς. Είναι το ίδιο πράγμα όπως όταν κάνεις μια ερωτική σκηνή, μόνο που αυτό περνάει στο ντούκου».

Η κουβέντα συνεχίστηκε στο Πρωινό και μετά την προβολή του βίντεο και ολοκληρώθηκε με έναν έντονο διάλογο μεταξύ του Θέμη Γεωργαντά και του Κώστα Τσουρού.