Γιάννης Αϊβάζης για Γιώργο Λιάγκα: «Είναι χαζομάρα να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα»

Γιάννης Αϊβάζης

"Από την άλλη πλευρά άκουσα περί υφισταμένων και προϊσταμένων. Ο προϊστάμενος ξέρει τι κάνουν οι υφιστάμενοι" ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης πήρε θέση στο Πρωινό ΣουΣου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Δεν υπάρχει αδικία. Σε γενικές γραμμές ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που δηλώνει και λέει. Αν υπάρχει αλήθεια ή ψέμα, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά ποιος είναι ο λόγος να το σχολιάσουμε; Ο Γιώργος είναι υπεύθυνος για ό,τι βγήκε και είπε» ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Για να το κλείσουμε το θέμα, υπάρχει πάντα μία νομική υπηρεσία σε κάθε κανάλι, το οποίο όταν διαλύεται κάποια συνεργασία υπάρχουν κάποιοι όροι, κάποιοι κανόνες για τα οποία μιλάνε μεταξύ τους. Κανονικά πρέπει να συμβουλευόμαστε αν πρέπει να μιλάμε για ένα άτομο ή όχι. Από την άλλη πλευρά άκουσα περί υφισταμένων και προϊσταμένων. Ο προϊστάμενος ξέρει τι κάνουν οι υφιστάμενοι.

Νομίζω ότι πλέον δεν συμφέρει κανένα να ασχολούμαστε με αυτό το πράγμα γιατί η αλήθεια μπορεί να πονάει. Θεωρώ, όμως, χαζομάρα με την καλή έννοια το να προσπαθείς να δικαιολογήσεις αδικαιολόγητα πράγματα. Είναι τρελό ένας άνθρωπος να του τη βαρέσει ξαφνικά 20 ημέρες πριν κλείσει η εκπομπή να σηκωθεί να φύγει από ένα κανάλι ή από μία εκπομπή. Είναι χαζό κάτι έχει συμβεί. Εφόσον η Μαρία δεν θέλει να το πει, νομίζω ότι είναι σεβαστό. Η Μαρία δεν νομίζω ότι έχει στενοχωρηθεί» πρόσθεσε παρακάτω ο Γιάννης Αϊβάζης.