Γιάννης Αϊβάζης για Asia Express: «Ήταν καταδικαστέο περιστατικό, κακώς το ανέχτηκα»

Γιάννης Αϊβάζης

"Είναι καταδικαστέο, με επηρέασε σε όλο το παιχνίδι και η συμπεριφορά μου ήταν τέτοια σε όποιον το υπόθαλψε που δεν με άφησε να ευχαριστηθώ το υπόλοιπο παιχνίδι" καταγγέλλει ο Γιάννης Αϊβάζης.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@Star» ήταν το πρωινό της Δευτέρας ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος. Το ζευγάρι, που αποχώρησε από το Asia Express, μίλησε για την εμπειρία του στη μακρινή Ασία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εκεί.

Ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο ο ίδιος θεωρεί απαράδεκτο και καταδικαστέο και τον επηρέασε, όπως δηλώνει, σε όλο το παιχνίδι.

«Δεν είχα να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Όμως, υπήρξε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα λίγο μετά το 3ο race, το οποίο με ξενέρωσε τόσο πολύ. Είναι καταδικαστέο, με επηρέασε σε όλο το παιχνίδι και η συμπεριφορά μου ήταν τέτοια σε όποιον το υπόθαλψε που δεν με άφησε να ευχαριστηθώ το υπόλοιπο παιχνίδι» καταγγέλλει ο ηθοποιός.

«Δεν θέλω να με ρωτήσετε τι και πως. Θα το σταματήσω εδώ, δεν θέλω να το πω. Κυριολεκτικά ήταν ένα πράγμα που στα 45 μου χρόνια εγώ προσωπικά το ανέχτηκα και κακώς το ανέχτηκα» πρόσθεσε κλείνοντας.