Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι πράγματα ανήθικα, προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μου»

Γιάννης Αϊβάζης

«Η δουλειά μου ως πατέρας και ως σύζυγος είναι να προστατεύσω την οικογένεια μου», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα για την αποχή από την τηλεόραση, τη σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου, τη κρίση στον γάμο τους και τη ζήλια ανάμεσά τους.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση. Γίνονται πολύ καλές και μεγάλες κινήσεις στην ελληνική τηλεόραση. Έχω να μπω στην τηλεόραση επειδή το θέλω εγώ τρία χρόνια. Απέρριψα φέτος κάποια τηλεοπτική πρόταση.  Θέλω πλέον να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν πολύ και θα έχει ουσία για εμένα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης συνέχισε: «Έχω ευθύνη του εαυτού μου. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Θέλω να παίξω με την Μαρία. Όλα αυτά τα χρόνια το τρενάρουμε. Πιστεύω πάρα πολύ στη Μαρία. Νομίζω ότι είμαστε από τα ζευγάρια που δεν έχουμε εκμεταλλευτεί την κοινή μας πορεία σαν ανδρόγυνο. Τη Μαρία την εκτιμώ πάρα πολύ υποκριτικά, την εκτιμώ ως επαγγελματία. Είμαι πολύ αυστηρός μαζί της».

Για το συμβάν με τη Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι τους: «Κάποιοι σπεύσανε να πούνε ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο. Εκεί δεν θα κινηθείς δικαστικά όταν έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν δίνω δεκάρα για οποιονδήποτε θέλει να πιαστεί από το οτιδήποτε ή να σχολιάσει. Δεν θα ασχοληθώ καν μαζί του. Δεν θα ασχοληθώ με πράγματα τα οποία είναι ανήθικα, προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας μου. Η δουλειά μου ως πατέρας και ως σύζυγος είναι να προστατεύσω την οικογένεια μου».

«Είμαστε απλοί άνθρωποι.  Οι απλοί άνθρωποι, τσακώνονται, γελάνε, ερωτεύονται… Εμείς γιατί να διαφέρουμε από τα αλλά ζευγάρια; Ζηλεύω τη Μαρία και εκείνη εμένα. Η ζήλια μας είναι καθαρά ζήλια αγάπης», πρόσθεσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για την κόρη τους που συμμετείχε στο Καφέ της Χαράς, ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε: «Ήταν πολύ καλή η Ισμήνη στο Καφέ της Χαράς. Προσωπικά είχα κάποιες διαφωνίες στην αρχή αλλά δεν θα μπορούσα να της χαλάσω χατίρι. Η Ισμήνη έχει εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική».