Γιάννα Τερζή: «Η Βουλγαρία ήταν η μόνη χώρα που όταν αποκλειστήκαμε έκλαιγαν τα παιδιά μαζί μας»!

Γιάννα Τερζή

"Τη βραδιά που ψήφιζαν οι κριτικές επιτροπές, έσκασαν τα πυροτεχνήματα 2 λεπτά νωρίτερα, ένα βήμα μακριά από μένα, όπου θα μπορούσε να είχε γίνει και ατύχημα και συνέχισα να τραγουδάω".

Η Γιάννα Τερζή, μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στον Α΄Ημιτελικό της Eurovision 2018, επέστρεψε στη χώρα μας το πρωί της Παρασκευής. Οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η Γιάννα Τερζή απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις:

«Ήταν το πρώτο σοκ λίγο άβολο και η πρώτη μέρα, αλλά τώρα γύρισα στην Ελλάδα, στο σπίτι μου, στη χώρα μου που το τραγούδι είναι νούμερο ένα ακόμα. Εντάξει, όλα καλά. Από τη μέρα που φτάσαμε στην Πορτογαλία, μόνο παλεύαμε για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται ότι είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν και γενικότερα από τότε που είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε τις προτάσεις μας για τη σκηνική παρουσία. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που καταφέραμε μετά από πάρα πολύ προσπάθεια και από αυτά που ήταν αυτοί διατεθειμένοι να μας δώσουν. Προσαρμόσαμε την εμφάνισή μας σύμφωνα με αυτά που μπορούσαν να γίνουν στη σκηνή.

[dfp_ads id=236982]

Η Κύπρος είναι δεδομένο ότι θέλω να πάμε καλά, η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή, δεν γίναμε γραφικοί μεταξύ μας -γιατί μην ξεχνάτε ότι η Ευρώπη λέει συνέχεια ότι είμαστε γραφικοί και δίνουμε τα 12αρια μας- το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους.

Η Βουλγαρία ήταν η μοναδική χώρα που όταν αποκλειστήκαμε ήρθαν στο καμαρίνι και έκλαιγαν τα παιδιά μαζί μας. Ήθελα να τους δώσω μια πολύ μεγάλη ευχή, χωρίς να είναι κυριολεκτική αναγκαστικά, ο ένας λέγαμε στον άλλον ότι θα κερδίσεις εσύ. Γίναμε φίλοι με τόσους τραγουδιστές, μου αρέσουν και άλλα τραγούδια. Με την Ελένη Φουρέιρα μίλησα χθες στο τηλέφωνο, της ευχήθηκα καλή επιτυχία και μου είπε μη τυχόν και σε ξαναδώ στεναχωρημένη.

Τη βραδιά που ψήφιζαν οι κριτικές επιτροπές, έσκασαν τα πυροτεχνήματα 2 λεπτά νωρίτερα, ένα βήμα μακριά από μένα, όπου θα μπορούσε να είχε γίνει και ατύχημα και συνέχισα να τραγουδάω. Δεν άλλαξαν τα δεδομένα μας, γιατί ζητήσαμε να ξανακάνουμε την πρόβα για να κριθούμε κι εμείς δίκαια όπως και οι υπόλοιποι, αλλά δεν έγινε. Κρίθηκα σε μια λάθος εμφάνιση».

Διαβάστε όλα τα νέα για την Eurovision εδώ…