Γιάννα Τερζή: «Μετά την πανδημία είχα ένα σοβαρό θέμα υγείας, απείχα από τη μουσική, πήγα στη Γερμανία»

Γιάννα Τερζή

"Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Στην αρχή ήμουν μόνο με τον αδελφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου", εξομολογείται η Γιάννα Τερζή.

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε την περίοδο της πανδημίας.

«Μετά την πανδημία είχα ένα σοβαρό θέμα υγείας. Έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και δυστυχώς να απέχω από τη μουσική. Έφυγα στη Γερμανία για έναν μήνα γιατί εκεί ήταν ο γιατρός που έπρεπε να βρω. Ήταν ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά το δύσκολο ήταν η αποκατάσταση μετά.

Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Στην αρχή ήμουν μόνο με τον αδελφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου. Μετά ήταν πιο εύκολο. Το αφήνουμε στο παρελθόν. Όλα καλά», αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή.

«Ήξερα κάτι, αλλά δεν ήξερα τη σοβαρότητά του. Όπως και να έχει ανήκει στο παρελθόν», σχολίασε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.