Γιάννα Τερζή: «Ήθελα να τους δώσω μία κλοτσιά και να μπω εγώ στη θέση τους»

Γιάννα Τερζή

"Στην Ελλάδα ήθελα να γυρίσω γιατί μου έλειψε το σπίτι μου και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις εκεί" ανέφερε η Γιάννα Τερζή.

Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για το νέο της κομμάτι και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Εκεί έμεινα τρία χρόνια και δούλευα για δισκογραφική για να δω και το από πίσω. Όταν έρχονταν νέοι τραγουδιστές για να υπογράψουν, ήθελα να τους δώσω μία κλοτσιά και να μπω εγώ στη θέση τους» είπε αρχικά η Γιάννα Τερζή.

«Κατάλαβα ότι στο εξωτερικό οι τύποι, που τους δινόταν πραγματική ευκαιρία, ήταν αυτοί που κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν στο πάτωμα του στούντιο. Δεν είχαν τίποτα άλλο στην καρδιά και την ψυχή τους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πετύχεις το american dream ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιους, που θέλουν να πάρουν αυτή τη θέση κι ανταγωνίζονται για αυτό. Με την πολλή δουλειά στο τέλος γίνεσαι καλύτερος από αυτόν που έχει το ταλέντο.

«Στην Ελλάδα ήθελα να γυρίσω γιατί μου έλειψε το σπίτι μου και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις εκεί. Εγώ δεν ήμουν στους τύπους που κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν στο στούντιο κι αφιερώνουν όλη τους τη ζωή σε αυτό» συμπλήρωσε η Γιάννα Τερζή.