Γιάννα Τερζή για ΕΡΤ και Eurovision: «Υπάρχει μια ιστορία από πίσω…»

Γιάννα Τερζή

«Η αποστολή της Ελλάδας δεν πήγε με άρτια υποστήριξη. Δεν είναι τι και ποιος έφταιξε…».

Για την εμπειρία της στην Eurovision μίλησε η Γιάννα Τερζή το βράδυ της Τετάρτης στην Ελεονώρα Μελέτη. «Στη Eurovision πήγα τυχαία, δεν υπήρχε σχέδιο. Είχαμε γράψει κάτι ξένα τραγούδια και είπαμε μήπως τα δώσουμε σε κάποιον για τη Eurovision. Και ανακοινώνει η ΕΡΤ ότι θέλει ελληνικό. Και μου είπαν τα παιδιά να γράψουμε ένα ελληνικό.

Πάνω στην πλάκα και μέσα σε 40 λεπτά γράφτηκε το “Όνειρό μου”. Όλα αυτά έγιναν τελευταία στιγμή! Στείλαμε το demo κι εγώ δεν είχα καν αποφασίσει. Πίστευα πάρα πολύ στο τραγούδι. Δικαιώθηκα από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το τραγούδι.Χτύπησε πρωτιά τη δεύτερη μέρα σε όλες τις πλατφόρμες.

Η αποστολή της Ελλάδας δεν πήγε με άρτια υποστήριξη. Δεν είναι τι και ποιος έφταιξε, είναι μια ολόκληρη ιστορία, την οποία επιλέγω να αφήσω πίσω μου και να κρατήσω το πόσο στήριξε ο κόσμος και τα media αυτό το τραγούδι. Είναι πρωτοφανές! Υπάρχει μια ιστορία από πίσω την οποία δεν θέλω να σκεπάσει το τι έγινε με το τραγούδι στις ψυχές των Ελλήνων», είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Τερζή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!