Γιάννα Σταυράκη: «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και έκανα μαστεκτομή»

Γιάννα Σταυράκη

"Ο γιος μου ήταν μοναχός στο Άγιο όρος και τώρα βρίσκεται στη Μονή Φανερωμένης στη Νάξο", εξομολογείται η Γιάννα Σταυράκη.

Η Γιάννα Σταυράκη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για τις απώλειες που την συγκλόνισαν και την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Η τραγωδία χτύπησε μοιραία την οικογένειά της, καθώς έχασε τον αδερφό της στα 33 του, τη μητέρα της στα 63 της χρόνια και τον σύζυγό της όταν εκείνος ήταν 60 ετών.

«Πέρασα κατάθλιψη και πήγα μόνο μία φορά σε ψυχίατρο, γιατί είχα την ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής», εξομολογήθηκε η Γιάννα Σταυράκη. Μετά τον χαμό του συζύγου της δεν σκέφτηκε ποτέ να ξαναπαντρευτεί.

Όλοι θυμόμαστε την Γιάννα Σταυράκη στο ρόλο της γιαγιάς της Λίτσας στη σειρά «Λίτσα.com». Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, την αναγνώριζαν ακόμα και όταν έμπαινε στη θάλασσα. «Ήταν ένας υπέροχος ρόλος και με στιγμάτισε», είπε.

Η ίδια μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε: «Είχα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, έκανα δύο χειρουργεία και μαστεκτομή. Μετά την μαστεκτομή λέω στον γιο μου πως με βλέπει, και μου λέει από τη μία μεριά είσαι έφηβη, από την άλλη είσαι γυναίκα της ηλικίας σου».

Ο γιος της ήταν μοναχός στο Άγιο όρος και τώρα βρίσκεται στη Μονή Φανερωμένης στη Νάξο. Κατέχει διδακτορικούς τίτλους και επισκέπτεται την Οξφόρδη και το Κέιμπριτζ. «Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θέλει να γίνει μοναχός σκέφτηκα να δώσω την ελευθερία να κάνει αυτό που θέλει», είπε η Γιάννα Σταυράκη.