Γιάννα Παναγοπούλου: «Τη στιγμή που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, δεν το πίστευα»

Γιάννα Παναγοπούλου

"Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που γνώριζε για την ύπαρξη αυτής της εγκυμοσύνης και ήταν βράχος και με στήριζε και μου έδινε δύναμη όταν είχα τις αγωνίες μου και απογοητευόμουν" ανέφερε η Γιάννα Παναγοπούλου.

Η δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στην Μαρία Βλάχου για την εγκυμοσύνη της και το πόσο την έχει βοηθήσει η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είμαι ευτυχισμένη και νιώθω μεγάλη ευλογία. Τη στιγμή που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, δεν το πίστευα πραγματικά, ήταν γεμάτη στιγμή. Έλεγα είναι αλήθεια;. Δεν είχα λόγια. Όσο κι αν κάνεις καριέρα, κάποια πράγματα δεν προγραμματίζονται. Όταν εσύ αποφασίζεις να γίνεις μανούλα, δε σημαίνει ότι όλο το σύστημα και όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να γίνει αυτό. Δεν δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ο Θεός μάς έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο» είπε η Γιάννα Παναγοπούλου.

«Έχουμε ετοιμάσει το δωμάτιό του και το περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Το όνομά του θα είναι Αντώνης»συνέχισε χαρακτηριστικά για το φύλο του μωρού.

«Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που γνώριζε για την ύπαρξη αυτής της εγκυμοσύνης και ήταν βράχος και με στήριζε και μου έδινε δύναμη όταν είχα τις αγωνίες μου και απογοητευόμουν. Εκτός από πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια και την εικόνα που γνωρίζει ο κόσμος, αυτό που θαυμάζω σε εκείνην είναι ότι είναι μια πολύ δυνατή μητέρα και αξιοθαύμαστη σύζυγος. Είναι πολύ καλή στο σπίτι της και στην οικογένειά της και εύχομαι να της μοιάσω» πρόσθεσε.