Γη της Ελιάς – Άντζελα Γκερέκου: «Είναι μαγεία να δουλεύεις με την κυρία Κοντού, με όλη την ιστορία που κουβαλάει»

Άντζελα Γκερέκου

«Θα δούμε την εξέλιξη της Αθηνάς με τον Τζον. Βρίσκει στο πρόσωπό του τη διάθεσή της να δημιουργήσει μια σχέση», λέει η Άντζελα Γκερέκου για τη Γη της Ελιάς.

Στα γυρίσματα της σειράς Γη της Ελιάς βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αρκάς με την κάμερα της «Ελένης». Ο Απόστολος Γκλέτσος, η Άντζελα Γκερέκου, η Μάρω Κοντού και η Λυδία Κονιόρδου μίλησαν στην εκπομπή…

«Θα δούμε αν θα πει το ναι η Αθηνά στον Τζον. Φαίνεται ένας άνθρωπος που πατάει γερά τα πόδια του στη γη και διεκδικεί τον έρωτά του. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τη Μάρω Κοντού, την Άντζελα Γκερέκου και τη Λυδία Κονιόρδου. Είναι μεγάλα τα μεγέθη σε ό,τι αφορά στην προσωπικότητα, το ταλέντο, το star quality», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η Άντζελα Γκερέκου είπε από την πλευρά της: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα δούμε. Θα δούμε την εξέλιξη της Αθηνάς με τον Τζον. Βρίσκει στο πρόσωπό του τη διάθεσή της να δημιουργήσει μια σχέση. Η Αθηνά δεν κάνει τίποτα, αν δεν το μοιραστεί με τη μητέρα της. Είναι μαγεία να δουλεύεις με την κυρία Κοντού, με όλη την ιστορία που κουβαλάει».

Η Μάρω Κοντού ανέφερε με τη σειρά της: «Δεν ξέρω τι αίσιο τέλος θα έχει η πρόταση του Τζον στην Αθηνά. Η νεανικότητα είναι στο dna μου, είναι θέμα εγκεφάλου. Δε νιώθω μοναξιά, μ’ αρέσει η μοναχικότητα, περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κέφι για ζωή έχω, δεν ασχολούμαι με το παρελθόν, το βλέμμα μου είναι στο τώρα και με το ένα πόδι στο αύριο».

Η Λυδία Κονιόρδου είπε: «Η Μαργαρίτα έχει δίπλα της μια όμορφη γυναίκα που είναι κρίμα να είναι μόνη της και χαίρεται γνήσια γι’ αυτήν. Όταν συνειδητοποιώ ότι τώρα παίζω με τη Μάρω Κοντού είναι πολύ συγκινητικό για μένα. Αισθάνομαι τιμή και μαθαίνω συνέχεια πράγματα από αυτήν».