Γη της ελιάς: Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκαλύπτουν το τέλος τους

Γη της ελιάς

Όσα δήλωσαν οι δυο πρωταγωνιστές για την "Γη της ελιάς".

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Γη της ελιάς» παραχώρησαν κοινή τηλεοπτική συνέντευξη η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης το μεσημέρι της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Μέσα σε όλα, μάλιστα, οι δυο νεαροί ηθοποιοί αποκάλυψαν πως θα αποχωρήσουν από τη σειρά στο τέλος της φετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Αφροδίτη Λιάντου παραδέχθηκε πως «ισχύει, ναι, ότι θα αποχωρήσουμε από τη σειρά στο τέλος αυτής της σεζόν. Θα ήθελα να είναι λίγο ρομαντικό το τέλος των δύο αυτών ηρώων αλλά δεν το νομίζω. Θα μου άρεσε, ας πούμε, να έφευγαν για ένα ταξίδι μαζί στο εξωτερικό και να συνέχιζαν να… κάνουν τις δολοφονίες τους».

τηλεοπτικός της παρτενέρ, δε, Αλέξανδρος Σκουρλέτης υπογράμμισε πως «ναι, ιδανικά θα ήταν ήταν ωραίος ένας ρομαντικός θάνατος, ας πούμε, ώστε κάπως να λυτρωθεί όλη αυτή η κατάσταση. Σίγουρα, όμως, να αποκαλυφθούν και όλα όσα έχει κάνει ο Αλέξης.

«Παρτε βαθιές ανάσες, γενικά, για τα επόμενα επεισόδια γιατί είναι πολύ σημαντικό μιας και έρχονται πολύ άσχημες σκηνές Θα γίνει ένα μεγάλο μπαμ και θα δείτε έναν θάνατο» πρόδωσε, ακόμα, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη για τη «Γη της Ελιάς» στο MEGA.