Γι’ αυτό το λόγο παραλίγο να μην παίξει η Σοφία Βογιατζάκη στο “Είσαι στο ταίρι μου”

Σοφία Βογιατζάκη

Δείτε όλα όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία αναφέρθηκε στο “Είσαι το ταίρι μου” και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο παραλίγο να μην παίξει στη δημοφιλή σειρά του Mega.

«Όλες μου τις δουλειές τις αγαπάω πολύ, αλλά αυτή είναι η πιο αγαπημένη μου. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, η δουλειά που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, που πήγα στην Αυστραλία. Επειδή εγώ φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα, με έπαιρνε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και μου έλεγε “το διάβασες το σενάριο;”. του έλεγα “πώς θα πάμε στη Μελβούρνη;”. Μου λέει με αεροπλάνο, είναι 22 ώρες. Και του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω. Του είπα ότι η σειρά μου αρέσει και ότι στεναχωριέμαι που δεν θα μπορέσω να το κάνω. Και του λέω… χάθηκε να ήμασταν μετανάστριες στην Αίγινα που είναι και δίπλα; Για να ταξιδέψω στη Μελβούρνη μίλησα πρώτα με έναν φίλο μου ψυχίατρο.

Στα γυρίσματα περάσαμε συγκλονιστικά. Με τη Βίκυ δεν γνωριζόμασταν. Την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε, κάτσαμε μαζί όλο το βράδυ και είπαμε την ιστορία της ζωής μας. με ξένισε πάρα πολύ ότι μετά το τρίτο, τέταρτο επεισόδιο περπατούσα στο δρόμο και έβγαιναν από τα φροντιστήρια αγγλικών οι καθηγητές και μου έλεγαν “Τούλα, μας καταστρέψατε. Δεν βάζουμε Δευτέρες μάθημα αυτή την ώρα γιατί τα παιδιά δεν έρχονται γιατί βλέπουν Είσαι το ταίρι μου”. Με αυτή τη σειρά απενοχοποιηθήκαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη», είπε η Σοφία Βογιατζάκη.