Γι’ αυτό μετάνιωσε ο Δημοσθένης Τζουμάνης στο GNTM – «Αυτό είναι κάτι που θα άλλαζα»

Δημοσθένης Τζουμάνης

Δείτε όσα είπε ο Δημοσθένης Τζουμάνης στη “Φωλιά των Κου Κου”.

Καλεσμένος στη “Φωλιά των Κου Κου” ήταν σήμερα ο Δημοσθένης Τζουμάνης, ο οποίος χθες αποχώρησε από το GNTM. Ο επονομαζόμενος και «γύπας» αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με τον Γιώργο Καράβα, ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό για το οποίο μετάνιωσε.

«Είναι απολύτως λογικό, ειλικρινές και αληθινό το ότι δεν με πίστευαν για μοντέλο γιατί εγώ μπήκα από το πουθενά. Τη θέση μου μέσα στο παιχνίδι την κέρδισα με 80% προσωπικότητα και με 20% την εξωτερική μου εμφάνιση. Από εκεί και πέρα με την πάροδο του παιχνιδιού λίγο τα έφερε στα ίσια.

Θα άλλαζα τη σκέψη μου να τάξω στην Ξένια ότι θα έφευγα εγώ, αν εκείνη αποχωρούσε. Δεν μετανιώνω που δεν το έκανα, μετανιώνω που το είπα εκείνη τη στιγμή. Πραγματικά έσπασε η καρδιά μου όταν την είδα. Αυτό είναι κάτι που άλλαζα, όχι που δεν το έκανα, αλλά που το είπα.

Επίσης, ίσως να διαχειριζόμουν καλύτερα την κατάσταση με τον Γιώργο Καράβα. Βγήκε προς τα έξω αμφισβήτηση και ο ίδιος την ένιωσε και αυτό με στεναχώρησε. Ίσως το εξέφρασα λάθος», είπε μεταξύ άλλων ο Δημοσθένης Τζουμάνης.