Γερμανού στο ZappIT: «Δεν έχω βγει ποτέ έξω με καπέλα, να κρύβομαι!»

Διαβάστε: τι είπε η παρουσιάστρια στο zappIT για τα επαγγελματικά, αλλά και τα προσωπικά της.

Συναντήσαμε την Ναταλία Γερμανού στο πλατό του «Μες την καλή χαρά». Εξαιρετικά ανανεωμένη, χαμογελαστή και ευδιάθετη μας έκανε τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν που πέρασε, και μας είπε την αλήθεια για την προσωπική της ζωή! 
 
-Πώς αισθάνεσαι που τελειώνει η φετινή σεζόν; 

Ήταν μια καλή χρονιά! Γενικά, δεν γκρινιάζω… Παρά το γεγονός ότι η γκρίνια ήταν ελάττωμα που το είχα πιο παλιά, το έχω αποβάλλει πια. Όσο περνάνε τα χρόνια έχω μάθει να λέω «δόξα το Θεό» που έχω την υγεία μου, την δουλειά και τους φίλους μου. Μου είναι αρκετά αυτά! 

-Θυμάσαι κάποιο καλεσμένο ή κάποια στιγμή από τη φετινή σεζόν που λες δεν θα την ξεχάσω με τίποτα;

Είχαμε πολλά ευτράπελα αυτή την χρονιά. Θυμάμαι όμως μια καταπληκτική Κυριακή που είχαμε καλεσμένο τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Ο Πέτρος είναι απίστευτος, έχει πολύ χιούμορ.. Την ημέρα εκείνη πέφτανε οι καφέδες, οι πιατέλες με τα γλυκά… εκείνη την ημέρα όλα ήταν σε αποδιοργάνωση!  Θυμάμαι επίσης δίναμε ένα ταξίδι και έλεγα εγώ «να πάρετε το κορίτσι σας και να πάτε!» Και απαντάει ο Πέτρος: «Μα γιατί πρέπει να πάω με το κορίτσι μου; Δεν μπορώ να πάω με έναν φίλο μου;» Και «φυσικά!» του λέω «μπορείς να πας» για να πάρω την απάντηση: «Ναι, άμα πάω με τον φίλο μου θα με πούνε… δροσερούλη!» Με το που άκουσα τη λέξη έπαψα να λειτουργώ, με έπιασε νευρικό γέλιο και όταν παθαίνω κάτι τέτοιο μπορεί να κρατήσει και ώρα!

– Ο κόσμος λατρεύει να σε βλέπει να χορεύεις και ειδικά πέρυσι με το τσιφτετέλι στο οποίο ήσουν εξαιρετική. Φέτος δεν σε είδαμε να χορεύεις, γιατί; 

Πέρυσι χόρευα πολύ τσιφτετέλι. Φέτος έχω ανακαλύψει το ζεϊμπέκικο. Κρατάω δυνάμεις για το «Dancing with the stars»(γέλια)

-Θα πήγαινες στο «Dancing»;

Εάν δεν ήμουν στο απέναντι κανάλι και ήμουν ελεύθερη, θα πήγαινα! Τον αγαπώ πολύ τον χορό! 

– Η εκπομπή συνεχίζει κανονικά και του χρόνου; Η ομάδα παραμένει η ίδια; 

Ναι, συνεχίζουμε κανονικά όπως ξέρω μέχρι στιγμής. Δεν γνωρίζω όμως κάτι άλλο. Τα πάντα εξαρτώνται από το κανάλι. Δεν αποφασίζουμε εμείς για την σύνθεση της εκπομπής.

-Για την προσωπική σου ζωή έχουν γραφτεί πολλά τα τελευταία χρόνια. Ποια είναι όμως η αλήθεια; 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει υπάρξει κάτι που να είναι για να δημοσιευτεί. Δεν έχω κρύψει ποτέ τις μακροχρόνιες σχέσεις μου από τον κόσμο.  Δεν έχω βγεί ποτέ έξω με καπέλα ή να κρύβομαι.  Ζω τις σχέσεις μου κανονικά, απλά μοιράζομαι τις σχέσεις που είναι για να τις μοιράζεσαι. Αν είναι κάτι μικρής διάρκειας ή «πυροτέχνημα» δεν χρειάζεται να το δημοσιοποιήσεις. Και είναι κρίμα γιατί ακόμα και άτομα που είναι φιλικά προσκείμενα σε μένα,  μου τα χρεώνουν για σχέσεις. 

– Αυτή την στην στιγμή στην ζωή σου δείχνεις πολύ χαρούμενη και ολοκληρωμένη καθώς έχεις την δουλειά σου, τους φίλους σου. Υπάρχει κάτι που σου λείπει;

Κανείς δεν τα έχει όλα! Και κανείς δεν πρέπει να τα έχει όλα! Κάποιος που δεν έχει την δουλειά που θα ήθελε να έχει, έχει τον σύντροφο που θέλει και κάποιος -σαν και εμένα- που έχει την δουλειά που θέλει, δεν έχει όμως την αγκαλιά που θα ήθελε να έχει, να τον περιμένει το βράδυ…

-Στο σήμερα για σένα τι έχει προτεραιότητα: η δουλειά ή η προσωπική ζωή;

Αυτή την στιγμή που μιλάμε, θα ήθελα να είναι προτεραιότητα μου η προσωπική ζωή, αλλά δεν υπάρχει το ερέθισμα. Μακάρι να ήταν προσωπική μου ζωή, αλλά αναγκαστικά είναι η δουλεια.

Ρεπορτάζ: Μαργαρίτα Ξένου