Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

«Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος», λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν σήμερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μια εταιρεία του είχε κόψει τιμολόγιο όχι στο όνομά του, αλλά στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας.

«Δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια να διαχειριστώ την επιτυχία του Φατσέα. Κι ακόμα με κάνει να νιώθω λίγο άβολα. Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για να αποκτήσω δημοσιότητα, να είμαι γνωστός κλπ. Μου άρεσε πάντα να περνάω απαρατήρητος.

Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος. Και καμιά φορά πέφτουν και την πατάτα να σου συγκρίνουν και πράγματα που κάνεις τώρα με το ρόλο. Και λες… μην κάνουμε σημείο αναφοράς το ρόλο», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη συνέχεια: «Μου έχουν κόψει τιμολόγιο από επίσημη εταιρεία ως Ευάγγελος Φατσέας. Το είδα και είπα “μου κάνετε πλάκα; Με τρολάρετε; Τι είναι αυτό τώρα;”. Και μου είπαν “μας συγχωρείτε” κλπ».