Γεράσιμος Μιχελής: «Ήρθε με τη μηχανή πάνω μου και με απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Γεράσιμος Μιχελής

Σοκάρει ο Γεράσιμος Μιχελής για το περιστατικό που έζησε κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, "Παρά πέντε".

Ο Γεράσιμος Μιχελής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, μέσα από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, αποκαλύπτοντας ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Μιχελής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περπατώ στην Αθηνάς και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μια μηχανή! Τα χάνω! Και μου λέει, «εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς».»Είσαι καλά ρε άνθρωπε;» του λέω και ευτυχώς ήταν εκεί ένας αστυνομικός που σταμάτησε. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό για μένα».

«Μου πρότειναν εκ τότε τέτοιους ρόλους. Ο σκοτεινός, ο βλοσυρός, ο πολλά υποσχόμενος. Οι παραγωγοί μας θέλουν να κάνουμε ένα πράγμα. Εγώ κακός; Θα μου δίνουν λοιπόν όλους τους ρόλους των κακών. Μας χαρακτηρίζουν με ένα χαρακτηριστικό και το κουβαλάμε δια βίου».

«Είχα δει της Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη, μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη και κουμπάρα μου, Ράνια Σχίζα πως θέλω να γνωριστώ μαζί του. Την επόμενη βδομάδα σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το Παρά Πέντε» συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Μιχελής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.