Γεράσιμος Γεννατάς: Συνεχίζει ο «Έρωτας Φυγάς» και για τρίτη σεζόν;

Γεννατάς

"Όταν διαταράσσεται η ρουτίνα της θέασης, πρέπει να ξανατοποθετηθείς απέναντι σε αυτό".

Ο Γεράσιμος Γεννατάς είναι ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν τα τελευταία δύο χρόνια στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Φυγάς». Μία σειρά που πέρασε τα πάνδεινα, αφού όχι μόνο είχαν σταματήσει τα γυρίσματα υπό τον κίνδυνο της οριστικής της διακοπής λόγω έλλειψης ρευστότητας από την πλευρά της εταιρείας παραγωγής, αλλά μετακόμισε στα μισά της σεζόν σε άλλο κανάλι, κίνηση που δεν έχει προηγούμενο στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής Breakfast@Star, Πάνος Παπαδόπουλος, ρωτώντας τον για το μέλλον του «Έρωτα Φυγά» και τα σενάρια που τη θέλουν να μην συνεχίζει για τρίτη χρονιά τον ΑΝΤ1.

«Είμαστε καλά στον ΑΝΤ1 και χαιρόμαστε για αυτό. Δεν γνωρίζουμε κάτι για τη συνέχιση της σειράς ή όχι. Από την αρχή των γυρισμάτων υπήρχε μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε, γι’ αυτό και απέκτησε νούμερα», δηλώνει ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Η θέαση είναι μία διαδικασία που ενέχει και την παράμετρο της συνήθειας. Οπότε, όταν διαταράσσεται αυτή η ρουτίνα, πρέπει να ξανατοποθετηθείς απέναντι σε αυτό», απαντά ο ηθοποιός για τα χαμηλότερα νούμερα που «χτυπά» η σειρά στον ΑΝΤ1 σε σχέση με την περίοδο που προβαλλόταν από το ΟΡΕΝ.

«Εννοείται ότι θα θέλαμε να συνεχιστεί η σειρά και για τρίτη σεζόν όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Εγώ, επειδή δεν βρίσκω ούτως ή άλλως εύκολα δουλειά, εάν αυτό δεν γίνει, θα πάρω το… δισάκι μου στον ώμο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βρω», αναφέρει σε άλλο σημείο ο Γεράσιμος Γεννατάς.