Γεράσιμος Γεννατάς: «Πείτε μου που είναι ο Έρωτας Φυγάς να πάω να με προσλάβουν»

Γεράσιμος Γεννατάς

"Όταν κάτι κινείται στο όριο της φήμης, δεν είναι ωραίο ούτε να προδικάζουμε πράγματα ούτε να τα θεωρούμε ως δεδομένα" δήλωσε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς απάντησε στην κάμερα του Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για τη «μετακόμιση» του «Έρωτα Φυγά» στον ΑΝΤ1.

«Πείτε μου που είναι ο Έρωτας Φυγάς να πάω να με προσλάβουν. Όταν κάτι κινείται στο όριο της φήμης, δεν είναι ωραίο ούτε να προδικάζουμε πράγματα ούτε να τα θεωρούμε ως δεδομένα. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να μην ακούω γιατί με όσα περισσότερα πράγματα ανακατεύεσαι, επηρεάζεσαι και μέσα σου» είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Είναι ήδη πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Τοποθετεί τα πράγματα σε μία άλλη θέση, σε έναν άλλον τόπο ότι σταματώ μία σειρά που κάνει 20%. Νομίζω ότι είναι μία πολύ λαοφιλής σειρά και κατά τη γνώμη μου και με το δίκιο της γιατί έχει ομορφιά, οπότε οι άνθρωποι λένε πως και γιατί. Η παραγωγή έχει πει όλα αυτά που συζητιούνται ως ενδεχόμενα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το προσπαθούν με νύχια και με δόντια κι είναι προς τιμήν τους που βάζουν τόσο μεγάλη δύναμη. Βάζουν μέσα από την καρδιά τους και τη δύναμή τους για να συνεχιστεί αυτό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.» πρόσθεσε ο Γεράσιμος Γεννατάς.