Γεράσιμος Γεννατάς για τη διαφήμιση που αρνήθηκε να γυρίσει: «Το θέμα είναι μέχρι που μπορείς να υποχωρήσεις»

Γεράσιμος Γεννατάς

"Αν φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να σε αποκεφαλίσει... μέχρι πού θα πας; Μέχρι πού είναι η γραμμή που θέτεις;", σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (28/11) ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει με επιτυχία για δεύτερη σεζόν στον «Έρωτα Φυγά», μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το διαφημιστικό σποτ που αρνήθηκε να κάνει έναντι μεγάλης αμοιβής.

«Νομίζω ότι όλη μας η ζωή είναι ένα άθροισμα υποχωρήσεων και συνθηκολογήσεων. Είναι πολύ ωραίο αυτό, γιατί μόνο έτσι πορεύεσαι μαζί με τους άλλους. Το θέμα είναι μέχρι πού μπορείς να φτάσεις, να υποχωρείς και να συνθηκολογείς», δηλώνει ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Αυτό πρέπει να είναι δημιουργικό. Αν φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να σε αποκεφαλίσει… μέχρι πού θα πας; Μέχρι πού είναι η γραμμή που θέτεις;», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός.

«Εμένα η γραμμή μου ήταν ο άλλος άνθρωπος που έχω απέναντί μου, οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να παραβλέψω οτιδήποτε ανθρωπιστικό έχω εγώ μέσα στην καρδιά μου», επισημαίνει ο Γεράσιμος Γεννατάς, ενώ παραδέχεται πως έχει αναγκαστεί στο παρελθόν να αποχωρήσει από θεατρική παράσταση εξαιτίας μίας τέτοιας συνθήκης.

«Θέλω να δω τον γιο μου να κάνει αυτό που γεμίζει την ψυχή, την καρδιά και στη σκέψη του. Αυτό που να του δίνει χαρά. Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό για την κοινωνία μας. Δεν κάνουν οι άνθρωποι αυτό που τους αρέσει», εξομολογείται σε άλλο σημείο για τον 9χρονο γιο του ο Γεράσιμος Γεννατάς.