Γεράσιμος Γεννατάς για Έρωτα Φυγά: «150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά»

Γεράσιμος Γεννατάς

«Κι εγώ δυσκολεύομαι να βρω δουλειά, γιατί δεν έχω αυτόν τον τρόπο, το μηχανισμό της προβολής, των γνωριμιών», είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς» μίλησε σήμερα ο Γεράσιμος Γεννατάς στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και στους ανθρώπους που θα μείνουν χωρίς δουλειά.

«Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο. Έχουμε κάνει μια όμορφη δουλειά. Η τηλεθέαση της σειράς μπορεί να είναι και τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Πέρα από κάποια μέιλ που λάβαμε εμείς, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και είναι περίεργο αυτό. Δεν είναι έντιμο αυτό. Έχουμε στεναχωρηθεί, αλλά για μένα η ενέργεια αυτή τοποθετεί κάπου αλλού, σε μια καινούργια θέση τα πράγματα.

Είναι πολύ διαφορετικό το σταματάω μια σειρά που κάνει 5% και σταματάω μια σειρά που κάνει 20%. Να τους χαιρόμαστε τους οικονομικούς λόγους. Έρχεται μια στιγμή που αντιμετωπίζουμε ξανά την αλήθεια που λέει ότι καμία εταιρία δεν νοιάζεται για κανέναν άνθρωπο», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς πρόσθεσε επίσης: «150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Κι εγώ δυσκολεύομαι να βρω δουλειά, γιατί δεν έχω αυτόν τον τρόπο, το μηχανισμό της προβολής, των γνωριμιών…».