Γεράσιμος Γεννατάς: «Δεν ακούσαμε ποτέ μια συγγνώμη, ήμασταν πεταμένοι στο δρόμο»

Γεράσιμος Γεννατάς

«Είναι ακατανόητο ένας χώρος που έχει 5% να σκοτώνει μια σειρά που έχει 20%», είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Έρωτα Φυγά.

«Μου έλεγαν πάρα πολλά στο δρόμο για το “Είσαι το ταίρι μου”, ένας μου είχε φωνάξει ότι “είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα”», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Για τον Έρωτα Φυγά, ο Γεράσιμος Γεννατάς είπε: «Δε νιώθω δικαίωση, νιώθω χαρούμενος που πήγε στον ΑΝΤ1. Φοβήθηκα ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, δε χάσαμε χρήματα και δεν υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Ποτέ δεν ακούσαμε μια συγγνώμη, ήμασταν πεταμένοι στον δρόμο. Είναι ακατανόητο ένας χώρος που έχει 5% να σκοτώνει μια σειρά που έχει 20%. Δεν είναι ωραίο να λες ότι δε με ενδιαφέρει τι βλέπει ένα εκατομμύριο κόσμος».

Ο Γεράσιμος Γεννατάς ανέφερε στη συνέχεια: «Το γεγονός ότι δε μασάω τα λόγια μου, μου έχει στοιχίσει πολλούς ρόλους. Δεν είπα ποτέ ότι τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Μίλησα για ένα είδος μπουζουκιών, εγώ σέβομαι το λαϊκό τραγούδι. Μας αρέσουν αυτά τα τραγούδια που ακούμε τώρα; Σήμερα όλα τα παιδιά, οκτώ χρόνων, ακούνε αυτά τα τραγούδια που φέρνουν μίσος στην κοινωνία».