Γερασιμίδου για Λαζόπουλο: «Έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών…»

«Το τι φιλία υπήρχε, ας το ψάξει… Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί».

Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, λίγες ημέρες μετά τα όσα δήλωσε για τον Λάκη Λαζόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε για ποιο λόγο είπα αυτά που είπε και απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του.

«Έχει προκύψει θέμα. Εγώ έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών και να τελειώσουμε εδώ. Θέμα εγώ δεν θέλω να γίνομαι τη στιγμή που υπάρχουν τόσα ζητήματα. Το τι φιλία υπήρχε, ας το ψάξει και αυτό ο κόσμος. Εγώ έκανα μια αποκατάσταση των πραγμάτων και είπα αυτά που πιστεύω. Είπα ότι τον θαυμάζω, ότι συνεργαστήκαμε πολύ καλά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, μόνο τα πρώτα χρόνια, οπότε καμία φιλία δεν έχει χαλάσει».

Για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του: «Δεν είναι θέμα να ξεχάσουμε τίποτα. Εάν με ζητούσε να συνεργαστώ μαζί του σε μία ταινία ή όπως έκανα και έπαιξα μαζί του στο ‘Διά ταύτα’ και δεν είχε να κάνει με τη σατιρική του εκπομπή, για να μην βρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκομαι κάθε φορά που κατηγοράει το ΚΚΕ, βεβαίως, γιατί όχι. Εγώ δεν αποκλείω τις δουλειές. Αυτό έλειπε, να λέω ‘όχι’ σε δουλειές. Συνεργαζόμασταν τόσα χρόνια, δεν πηγαίναμε περίπατο».