Γεωργία Βρανά για Καρολίνα – Μπο: «Λίγες μέρες πριν φύγουν έτρωγαν όλοι μαζί στο Λουτράκι, τώρα κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα;»

Γεωργία Βρανά

"Πιστεύω ότι ο Μάριος δεν ήθελε να συμβεί όλο αυτό, ήθελε να πάει μόνο για τη νίκη. Είχε την ατυχία να γίνει αυτό με το drone και θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να το καλύψει" αναφέρει η Γεωργία Βρανά.

Τη δική της άποψη για το σκηνικό ανάμεσα στον Μπο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έδωσε η κολλητή φίλη του ράπερ, Γεωργία Βρανά.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως τα δύο ζευγάρια (Μπο-Καρολίνα, Σάκης-Μαριαλένα) συναντήθηκαν λίγες ημέρες πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί η μητέρα της Καρολίνας.

«Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα κάτι κατάλαβε ο Μάριος, έχει ψυλλιαστεί τι γίνεται. Επειδή μιλήσαμε και πριν μπει στο παιχνίδι και μου είπε ότι εγώ πάω μόνο το αγωνιστικό, θεωρώ ότι ήθελε να το κόψει για να μείνει μόνο το αγωνιστικό» ανέφερε αρχικά η Γεωργία Βρανά για το ειδύλλιο Καρολίνας – Μάριου.

«Πιστεύω ότι ο Μάριος δεν ήθελε να συμβεί όλο αυτό, ήθελε να πάει μόνο για τη νίκη. Είχε την ατυχία να γίνει αυτό με το drone και θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να το καλύψει» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η κολλητή φίλη του Μπο αναφέρθηκε και στο περιστατικό ανάμεσα στην Καρολίνα και την Ασημίνα, τονίζοντας ότι η δεύτερη έκανε αυτή την κίνηση και έθιξε το ζήτημα στο Συμβούλιο, διότι γνώριζε από πριν τη σχέση της Καρολίνας με τον Μπο στην «έξω ζωή».

«Λίγες μέρες πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν όλο αυτό το παρεάκι (Καρολίνα, Μπο, Σάκης, Μαριαλένα) στο μαγαζί της μάνας της και περνούσαν ωραία. Και ξαφνικά τους βλέπουμε να κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα;» αποκάλυψε αμέσως μετά η Γεωργία Βρανά.

«Δύο μέρες πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η Καρολίνα δεν είχε πολλή επικοινωνία με τη μαμά της και η μαμά της έστειλε μήνυμα στον Μπο και τον ρωτούσε αν έχει κάποιο νέο της και τα λοιπά. Το λέω επειδή η μαμά της Καρολίνας ανέφερε χθες ότι ο Μπο ξεκίνησε τη συνομιλία μαζί της, αυτό είναι ψέμα» σημειώνει η Γεωργία Βρανά, απαντώντας σε όσα δήλωσε η μητέρα της Καρολίνας στη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά.