Γεωργία Καλτσή: «Υπήρχαν στιγμές που κατέρρευσα, στο τροχαίο έφυγε και ένας φίλος μου»

Γεωργία Καλτσή

"Είναι κάποια συμβάντα στη ζωή ενός ανθρώπου που σε ταράζουν" ομολόγησε η Γεωργία Καλτσή.

Καλεσμένη της Ελίνας Παπίλα βρέθηκε η Γεωργία Καλτσή, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1 με αφορμή τη νέα σειρά στην οποία και πρωταγωνιστεί. Μεταξύ άλλων, η όμορφη παραολυμπιονίκης ξιφασκίας αναφέρθηκε στo τροχαίο ατύχημα το οποίο και άλλαξε πλήρως την ζωή και την καθημερινότητα μετά από αυτό.

Ειδικότερα, η Γεωργία Καλτσή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προφανώς και υπήρχαν στιγμές που κατέρρευσα. Όταν βλέπεις ότι δεν σου επιτρέπεις να πέσεις εσύ γιατί θα πέσουν όλοι οι άλλοι γύρω σου. Εννοώ την οικογένεια, τους φίλους, τον κύκλο σου. Δεν μου επέτρεψα να πέσω ίσως για αυτό τον λόγο αλλά προφανώς και έχω πέσει. Στο τροχαίο ατύχημα έφυγε και ένας από τους φίλους μας που ήμασταν μαζί, κινούμαι πολύ διαφορετικά, άλλαξε όλη μου η ζωή από την αρχή μέχρι το τέλος οπότε έπρεπε να βρω τα πατήματα μου. Είναι κάποια συμβάντα στη ζωή ενός ανθρώπου που σε ταράζουν αλλά να πω την αλήθεια δεν με σταμάτησε αυτό ούτε και το πήρα βαριά».

«Το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις, όταν βρίσκεσαι σε αμαξίο, είναι να μπορείς να κάνεις σούζα για μπορείς να ανέβεις και να κατέβεις ένα πεζοδρόμιο. Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόσβαση πουθενά. Δεν είναι το σωστό, βέβαια, όχι. Απλά πρέπει να ανταπεξέλθεις κάπως για να μπορείς να υπάρξεις εκεί έξω στην κοινωνία μαζί με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό που λέμε είναι πως, αν μάθεις να κινείσαι στο κέντρο της Αθήνας και γενικά στην Ελλάδα, τότε μπορείς να κινηθείς παντού» συμπλήρωσε, επίσης, η Γεωργία Καλτσή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1.