Γεωργαντάς – Σταμάτη: Είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην ομάδα;

Τι δηλώνουν για την επαναπροσέγγιση του παρουσιαστή με το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά;

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν μυστικά, μετά από δύο χρόνια «πάγου», με σκοπό να λύσουν την μεταξύ τους παρεξήγηση, πυροδότησε μια «έκρηξη» σχολίων σχετικά με το αν ο Δημήτρης πρόκειται να επιστρέψει στην ομάδα του Γιώργου και της Φαίης. Ενώ η σεζόν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη με τους κεντρικούς παρουσιαστές να μη γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι τι θα κάνουν του χρόνου, η κίνηση Λιάγκα – Ουγγαρέζου ερμηνεύτηκε από πολλούς ως τηλεοπτική συνεργασία από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Για το θέμα ρωτήθηκαν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Σάσα Σταμάτη, καθώς αν οι φήμες γίνουν πραγματικότητα, τους αφορά άμεσα. «Έχουμε μιλήσει off the record και υπάρχει η πρόθεση και η καλή διάθεση να είμαστε στο ‘πρωινό». Πάνω από όλα ο Γιώργος και η Φαίη θα έχουν τον τελικό λόγο για τη συνέχεια της συνεργασίας τους», τόνισε ο Θέμης, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το θέμα Ουγγαρέζου. Ο παρουσιαστής, σημείωσε ωστόσο: «Μακάρι να έρθει ο Δημήτρης στο «Πρωινό», δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό έχει να κάνει με μένα; Προς Θεού! Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι χρόνια. Μακάρι ο Δημήτρης να είναι στο «Πρωινό και να είναι πιο δυνατή η ομάδα».

Η Σάσα Σταμάτη από την πλευρά της, αφού υπενθύμησε ότι έχει τσακωθεί και η ίδια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο παρελθόν, δήλωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που με τον Γιώργο μιλάνε γιατί πραγματικά ήταν δύο αληθινοί φίλοι.και δεν υπήρξε συμφέρον μεταξύ τους. Νομίζω τους μάτιασαν ρε παιδί μου».

https://www.youtube.com/embed/AlBSadTH_qo