Γενικός ξεσηκωμός στην αλβανική τηλεόραση για τον Νότη Σφακιανάκη: «Εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις»!

Νότης Σφακιανάκης

"Αναμφίβολα αυτός είναι εθνικιστής, είναι ακροδεξιός, είναι χρυσαυγίτης.  Δεν θα τσακωθώ για έναν γάιδαρο, για έναν βλάκα"!

Χθες ήταν η μεγάλη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα, όπου υπήρξε κοσμοπλημμύρα θαυμαστών που έσπευσαν να τον δουν από κοντά, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να γίνουν sold out. Το αξιοπερίεργο είναι πως το φθηνότερο εισιτήριο στην αρένα κόστιζε 120 ευρώ, πιο ακριβό από όσο έχουν τα αντίστοιχα εισιτήρια σε συναυλίες διεθνών καλλιτεχνών. Την ίδια στιγμή που ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδούσε στο συνεδριακό κέντρο, στην αλβανική τηλεόραση γινόταν χαλασμός! Οι δημοσιογράφοι κατακεραύνωσαν τον Έλληνα τραγουδιστή σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Και τι δεν είπαν!

[dfp_ads id=236982]

«Στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει!

Αναμφίβολα αυτός είναι εθνικιστής, είναι ακροδεξιός, είναι χρυσαυγίτης. 

Δεν θα τσακωθώ για έναν γάιδαρο, για έναν βλάκα!

Τις νεοφασιστικές ιδεολογίες και τις νεοναζιστικές και όλους αυτούς που τις υποστηρίζουν, να βάλουν τις απόψεις και τις συναυλίες τους στα σκουπίδια».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…