Γεύσεις στη φύση: Πρεμιέρα με αρώματα φθινοπώρου

5η χρονιά με τον Βαγγέλη Δρίσκα να στρώνει Κυριακάτικο τραπέζι στις «Γεύσεις στη Φύση», από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 15.00 και κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μετά από τέσσερα χρόνια πετυχημένων εκπομπών η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ανανεωμένη, με ολοκαίνουργιες συνταγές και στήλες, πάντα όμως με την ίδια διάθεση να δώσει χρώμα και γεύση στα Κυριακάτικα μεσημέρια και να δείξει πώς να μαγειρεύουμε και να τρώμε σωστά με τους πιο θρεπτικούς και υγιεινούς συνδυασμούς.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει το στίγμα της νέας χρονιάς με ένα απίθανο αφράτο φιλέτο σολομού με κρούστα τσίλι που το συνοδεύει με αρωματική φθινοπωρινή ριζοσαλάτα.
Η συνέχεια έχει νοστιμιά και εκπλήξεις. Αρωματικό ψητό αρνάκι όσο μπούκο, το απόλυτο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι και αφράτα κεφτεδάκια αρακά με δυόσμο, μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους είναι δύο πιάτα που θα τα εντάξετε αμέσως στο συνταγολόγιό σας.
Και φέτος η ζαχαροπλαστική θα είναι παρούσα σε κάθε εκπομπή. Ο Βαγγέλης Δρίσκας με τις μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες του έχει ετοιμάσει τα πιο ξεχωριστά γλυκά και γι’ αυτή τη χρονιά. Αρχή κάνει ένα πρωτότυπο τσηζκέικ σε φύλλα κρούστας με πλούσιο άρωμα ανατολής και μειωμένη ζάχαρη για να απολαμβάνετε τα γλυκά της εκπομπής χωρίς ενοχές.

Για πέμπτη χρονιά, κάθε Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, έξυπνοι και πρωτότυποι συνδυασμοί, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.