Γεύσεις στη φύση: Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει για εμάς σοκολατένιο κέικ χωρίς ζάχαρη και γλουτένη

Σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 15.00.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, και δίνει μοναδικές λύσεις στο καθημερινό μαγείρεμα.

Η εκπομπή ξεκινά με μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους: τάρτα με σπανάκι, ανθότυρο και καρύδια, με την πιο αφράτη και νόστιμη βάση. Ο Βαγγέλης συνεχίζει τα μαγειρέματα με την γρήγορη συνταγή της εβδομάδας: πένες στο φούρνο με πρωτότυπη πικάντικη σάλτσα. Στο κυριακάτικο τραπέζι που ακολουθεί, μαθαίνουμε πώς να ψήσουμε στην εντέλεια χοιρινή μπριζόλα tomahawk και πώς να μαγειρέψουμε την κινόα για να φτιάξουμε μία ξεχωριστή, θρεπτική και υγιεινή γαρνιτούρα.

Και για το τέλος, ένα σοκολατένιο κέικ, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη. Αφράτο και εντυπωσιακά νόστιμο, αυτό το κέικ είναι η γλυκιά λιχουδιά που θέλουν να απολαμβάνουν όλοι χωρίς ενοχές και περιορισμούς.
Και αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας διαλέγει τα καλύτερα υλικά, δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές, μας προτείνει ξεχωριστούς συνδυασμούς που καταλήγουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Μετά από τέσσερα χρόνια πετυχημένων εκπομπών η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ανανεωμένη, με ολοκαίνουργιες συνταγές και στήλες, πάντα όμως με την ίδια διάθεση να δώσει χρώμα και γεύση στα Κυριακάτικα μεσημέρια και να δείξει πώς να μαγειρεύουμε και να τρώμε σωστά με τους πιο θρεπτικούς και υγιεινούς συνδυασμούς.

Κάθε Κυριακή στις 15:00 απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση » με τον Βαγγέλη Δρίσκα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος
Παραγωγή: Red Line Productions