Γεύσεις στη φύση με πρωτότυπες συνταγές

Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας σήμερα στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Με οδηγό την φαντασία και τη δημιουργικότητα ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει την πιο πρωτότυπη και θρεπτική τάρτα με φακές και λαχανικά και σερβίρει το αγαπημένο σε όλους σπαγγέτι με μία ξεχωριστή σάλτσα με σέσκουλα, κοτόπουλο και κουκουνάρι.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πώς μπορεί κανείς να φτιάξει βήμα-βήμα νόστιμα και θρεπτικά μπισκότα βρώμης με μπανάνες, μέλι και σταφίδες και παράλληλα ετοιμάζει τα πιο νόστιμα γεμιστά κεφτεδάκια για να τα συνοδέψει με φασολάκια και μανιτάρια.

Τα μπαμπαδάκια με λιμοντσέλο, αφράτα, σιροπιασμένα και αρωματικά κλείνουν γλυκά το επεισόδιο αυτής της Κυριακής αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως η ζαχαροπλαστική είναι εύκολη, χωρίς μυστικά και πάνω από όλα, απολαυστική.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.