Εντυπωσιακά πιάτα με απλά υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας, στις «Γεύσεις στη Φύση», σήμερα στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας για αρχή μαγειρεύει ένα πεντανόστιμο πιάτο με φουσίλι, φρέσκο σολομό, αλλά και σπανάκι με σάλτσα πέστο.
Στη συνέχεια φτιάχνει το πιο ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου ψημένο με προσούτο και φρέσκα μυρωδικά, καλοκαιρινές μελιτζάνες σε μία απίθανη γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας με σκοτύρι και τα πιο τρυφερά ψητά μοσχαρίσια φιλετάκια αρωματισμένα με καφέ αλλά και με ελαιόλαδο και wasabi.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για επιδόρπιο σερβίρει μια αφράτη και λεμονάτη γιαουρτόπιτα, σερβιρισμένη με βερίκοκα σε σιρόπι σαφράν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ