Γεύσεις στη Φύση με εύκολες συνταγές για κρέας και θαλασσινά

Συνταγές με πλούσια γεύση και ιδιαίτερη φαντασία μαγειρεύει ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει διαφορετικές λαχταριστές ιδέες για πιάτα με θαλασσινά, κρέας και λαχανικά που μπορούμε να μαγειρέψουμε εύκολα και απλά!

Ψήνει τα πιο νόστιμα και αφράτα μπιφτέκια με σολομό και μυρωδικά, μαγειρεύει μπρόκολο με τον πιο πρωτότυπο τρόπο με σταφίδες και καρύδια, δοκιμάζει ένα διαφορετικό στιφάδο με αρνίσιο κότσι και μια απίθανη γαρνιτούρα με γλυκόξινα κρεμμυδάκια, φτιάχνει σπιτικά τραγανά κουλούρια Θεσσαλονίκης και τα συνδυάζει με μια μους μορταδέλας σερβίροντας έτσι έναν τέλειο ουζομεζέ.

Χαλβάς, σταφίδες και παραδοσιακή φατουράδα ενώνουν τις γεύσεις τους και συνθέτουν τα πιο νόστιμα cookies που αξίζει να δοκιμάσει ενώ ο συνδυασμός αμύγδαλου, καφέ και σοκολάτας στις φλωρεντίνες ολοκληρώνουν με τον πιο γλυκό τρόπο το γευστικό κυριακάτικο τραπέζι.

Διαβάστε ακόμα:

Από την Πόλη έρχομαι… στο Φανάρι