Γεύσεις στη Φύση: Χρώματα και αρώματα Ινδίας

Κυριακάτικο τραπέζι γεμάτο με γεύσεις και αρώματα, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», σήμερα στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ταξιδεύει γευστικά σε όλο τον κόσμο με μοναδικές συνταγές και νέους συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά.

Η εκπομπή ξεκινά με μία πρωτότυπη σάλτσα με βερίκοκα ιδανική για να συνοδέψετε ψητά λουκάνικα ή κάθε είδους ψητό κρέας. Ακολουθεί ένα πιάτο γεμάτο χρώματα και αρώματα Ινδίας: κοτόπουλο ταντούρι μαζί με το πιο αφράτο και αρωματικό συνοδευτικό πιλάφι.

Επόμενη στάση το Μεξικό, για να δοκιμάσουν μοναδικά μπιφτεκάκια με κόλιαντρο και λάιμ. Το γλυκό αυτής της Κυριακής έρχεται από την Ν. Αμερική και είναι μία απίθανη μους με καραμελωμένο γάλα, μπανάνες και καφέ και έτσι ολοκληρώνουμε με τον πιο νόστιμο τρόπο και αυτόν τον κύκλο των εκπομπών.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.