Γαρυφαλλιά Καλληφώνη εναντίον της τριάδας – φωτιά του GNTM! «Είναι γατάκια, δεν τα λένε μπροστά μου!»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Την καλημέρα επιλέγω που θα την πω»

Η «τριάδα της φωτιάς» όπως συνηθίζουν να αποκαλούν στους Κου Κου τις Μικαέλα Φωτιάδη, Μέγκι Ndrio, και Εύη Ιωαννίδου λόγω της κλίκας τους στο GNTM, έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη στην Τζώρτζια Γεωργίου μιλώντας για τις κόντρες μέσα στο σπίτι.

Οι ίδιες θεωρούν πως τα κορίτσια τις βλέπουν ανταγωνιστικά και μάλιστα φαίνεται να υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και την Άννα Αμανατίδου που επίσης απαντούν σχετικά με την τρίαδα…

«Πιστεύω ότι απλά δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Υπήρχαν αρκετές διαφορές και παρεξηγήσεις μεταξύ μας. Λέγανε στην αρχή ότι είμαι πολύ μεγάλη, ότι δεν είμαι 24 και ότι κρύβω την ηλικία μου. Φαντάσου τους έδειξα και την ταυτότητα μου. Ήταν μια παρέα και το σχολίαζαν και τους λέω το έχω ακούσει ότι λέτε για την ηλικία μου δείτε λίγο και την ταυτότητα και το διαβατήριο και να τελειώσει εδώ το θέμα. Μετά είπαν ότι οι γωνίες μου είναι ψεύτικες, ότι η μύτη μου είναι ψεύτικη. Το πιο άσχημο μέσα στο σπίτι είναι πως δεν μιλάνε τόσο σε εμένα, στην Εύη και στη Μέγκι. Όταν μπαίνω στην κουζίνα και λέω καλημέρα και απαντάνε δύο άτομα, αυτομάτως μου χαλάνε λίγο την ημέρα. Είναι πάντως κάποιες κοπέλες που βγάζουν προς τον κόσμο ότι είναι καλές και ότι είναι άγιες, ενώ η αλήθεια είναι άλλη, ανέφερε η Μικαέλα Φωτιάδη.

«Εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι ήμουν σταθερή σαν χαρακτήρας. Δηλαδή αυτά τα τρία κορίτσια δεν μου ταίριαζαν σαν χαρακτήρες. Δεν χρειαζόταν να μιλήσω πολύ. Εγώ την καλημέρα επιλέγω που θα την πω, δεν με έχουν μάθει από το σπίτι να τη λέω παντού. Οπότε τη λέω επιλεκτικά σε αυτούς που θέλω να την πω και συμπαθώ. Δεν με ενδιαφέρει να λέω ούτε καλημέρα, ούτε καληνύχτα μαζί τους, απλά ζούμε στο ίδιο σπίτι, δεν θέλω να με πιάνουν στο στόμα τους. Είναι χαρακτήρες πολύ έντονοι και είμαι και εγώ πολύ έντονος χαρακτήρας και θέλω σεβασμό», απάντησε σε έντονο ύφος η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ενώ σχετικά με το θέμα που σχολίαζαν για το ότι ο σύντροφος της την έβαλε στο παιχνίδι, απάντησε:

Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έχουν πει. Θεωρώ ότι η φάτσα μου δεν υπήρχε λόγος να είναι έξω από το παιχνίδι. Μπήκα καθαρά με την αξία μου. Τώρα για ποιο λόγο να συζητήσουν κάτι τέτοιο και να τα πουν σε κάποια άτομα και να έρθουν να μου τα πουν… Είναι γατάκια, δεν μου τα λένε μπροστά μου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!